Turistična zveza Slovenije Uradni slovenski turistični informacijski portal

petek, 19. avgust 2011

PETKOV ZABAVNI VEČER IN PODELITEV NAGRAD ZA ŠPORTNE DOSEŽKE
19.08.2011

V okviru Jernejevega se odvijajo mnoga športna tekmovanja za katera Občina Šentjernej prispeva pokale in medalje, zato so na petkov večer podelili pokale in medalje najboljšim odbojkarjem in najboljšim nogometašem.
Prehodni pokal Občine Šentjernej so si letos na nogometnih zelenicah priigrali nogometaši Športnega društva Miklavž. Pokale so prejeli tudi najboljši strelec, ekipa za fairplay, najboljši vratar, najboljši igralec, ...
Vsako leto pa se na Jernejevem podeli tudi naziv športnice oziroma športnika leta. Ta naziv je letos pripadel mladi atletinji Ini Kruljac, ki je trenutno druga najboljša na državni ravni v disciplini skoka v višino.
Občina Šentjernej je za dolgoletno uspešno delo na področju športa podelila Zlato Blovdkovo značko Stanislavu Koligarju, ki je zaslužen, da ima nogomet svoj pomen v Šentjerneju in hkrati skrbi za vzgojo mladih nogometašev.
Po razglasitvi športnih rezultatov in podelitvah nagrad je sledila zabava do jutranjih ur, obiskovalce so namreč zabavali fantje in dekleta skupine Atomik Harmonik.

Foto: Simon Hočevar - MEGAfoto.

Celozaslonski način
PRIKAŽI VSE FOTOGRAFIJE

 


Copyright © 2008 All rights reserved. Design by Simon .