Turistična zveza Slovenije Uradni slovenski turistični informacijski portal

sobota, 15. avgust 2009

TURISTIČNI AVTORALLY
15.08.2009

Turistični avtorally v organizaciji Turističnega društva Šentjernej poteka že vrsto let. Vsako leto pritegne mnogo lastnikov jeklenih konjičkov, njihovih prijateljev, pa tudi veliko si jih jeklenega konjička samo za to priložnost sposodi. Vsako leto se avtorally-ja udeleži tudi nekaj starodobnikov, ki dogodek še popestrijo.

Rezultate Turističnega avtorally-ja 2009 si lahko ogledate s klikom na link.


Foto: Marijan in Simon Hočevar - MEGAfoto.

TEKMOVANJE V ODBOJKI NA MIVKI
15.08.2009

Na hipodromu je športno društvo Kozorogi organiziralo tekmovanje v odbojki na mivki za moške in ženske. Med moškimi sta zmagal Nejc Prašnikar & Janez Mikec, med ženskami pa Urša Jamnik & Mojca Kruh.


Foto: Marijan in Simon Hočevar - MEGAfoto, Janez Mikec (mikec.si) in Aleks Raztresen.


JERNEJEV TENIŠKI TURNIR
15.08.2009

Na teniških igriščih v Šmarjeških toplicah je v organizaciji Športnega društva Kozorogi potekal Jernejev teniški turnir. Na turnirju je sodelovalo kar nekaj tenisačev oz. (kot si pravijo sami) prijateljev tenisa.


Foto: Simon Hočevar - MEGAfoto.

KOLESARSKI JERNEJEV MARATON
15.08.2009

Sedaj že tradicionalno se je tudi letos odvijal kolesarski maraton po cestah občine Šentjernej in sosednjih občin v organizaciji Turističnega društva Šentjernej in kolesarskega društva Adria Mobil. Kolesarji so imeli na izbiro krajšo (34 km) in pa nekoliko daljšo (56 km) traso. Obe trasi sta manj zahtevni. Za okrepčilo med samim maratonom je bilo zelo dobro poskrbljeno, saj sta na trasi bile dve t.i. počivališčni točki, kjer so kolesarje pričakale dobrote. Vsak kolesar je prejel spominski bidon in pa spominsko medaljo. Po maratonu pa je sledil še zabavni del z duom Playa.


Foto: Marijan in Simon Hočevar - MEGAfoto.

 


Copyright © 2008 All rights reserved. Design by Simon .