Turistična zveza Slovenije Uradni slovenski turistični informacijski portal

nedelja, 24. avgust 2008

PODELITEV ŠPORTNIH PRIZNANJ IN ZABAVNI VEČER
22.8.2008

Petkov večer je bil namenjen slovesni podelitvi nagrad za športna tekmovanja, ki so se odvijala v času Jernejevega. Nagrado za najboljši športni kolektiv leta 2007 je prejel Športni klub Asi, športnik leta 2007 je Slavko Franko, športnica leta 2007 pa je Maja Nose. Podelili so tudi Bloudkovi srebrni znački za 2007, ki sta jih prejela Andreja Novak in Stane Rangus. Posebno športno priznanje za 2007 sta prejela Klemen Penca in Gašper Kralj. Na turnirju v odbojki na mivki sta pri moških zmagala Nejc Prašnikar in Janez Mikec, pri ženskah pa Karmen Hudoklin in Maja Judež. Na Jernejevem teniškem turnirju je pokal prejel Janez Bregar, pri namiznem tenisu pa sta bila najboljša Darko in Katarina Jakobčič. Prvo mesto sta pri košarki zasedla Alf in Alfi. Na rokometnem turnirju veteranov so slavili športniki iz RK Videm Dobrepolje, na nogometnem turnirju pa so prvo mesto zasedli ŠD Asi - Inštalacije Dulc. V Šentjerneju je potekala tudi prijateljska nogometna tekma med obrtniki iz Litije in Šentjerneja, kjer so zmagali domačini z rezultatom 2:0. Ostale rezultate si lahko ogledate na našem portalu, kjer smo že poročali o športnih aktivnostih DU Šentjernej. Nagrade najboljšim sta podelila župan Občine Šentjernej Franc Hudoklin in predsednik TD Šentjernej Pavle Turk, športni večer pa sta povezovala gdč. Anita Pavlovič in g. Lojze Bojanc. Za zabavni del so poskrbeli ansambel Petra Finka in Turbo Angels, mladi pa so lahko uživali v zvokih techno glasbe vse do zgodnjih jutranjih ur.

Foto: Marijan, Andrej in Simon Hočevar - MEGAfoto.


Celozaslonski način

ŠPORTNE PRIREDITVE TER ŽIV-ŽAV
22.8.2008

Petek je minil v znamenju športa, saj se je skozi cel dan odvijalo veliko športnih prireditev. Ena izmed njih je bila tudi tako imenovana Rekreatura 2008 oziroma ekipno kolesarjenje po Sloveniji. Kolesarji so iz Črnomlja prišli v Šentjernej, kjer so organizatorji poskrbeli, da so se športniki dodobra okrepčali za nadaljnjo pot. Kolesarje je pozdravil tudi župan Občine Šentjernej Franc Hudoklin in maskota šentjernejske doline - petelin Jernej. Svojo pot so nadaljevali v Podčetrtek, nato pa še v Žalec in Kranj.

Športni program se je nadaljeval z rokometnim turnirjem veteranov, sledil je nogometni turnir za pokal Občine Šentjernej, košarkarski turnir trojk in prijateljska nogometna tekma med obrtniki Občine Šentjernej in Občine Litija.

Kot vsako leto so tudi letos na Jernejevem poskrbeli za naše najmlajše, saj so jim priredili pravo otroško veselico. Na ŽIV-ŽAV-u so otroke zabavali animatorji, do polnoči pa je bilo organizirano tudi varstvo otrok, tako da so starši lahko brez skrbi uživali na prireditvenem prostoru.

Foto: Marijan, Andrej in Simon Hočevar - MEGAfoto.


Celozaslonski način
 


Copyright © 2008 All rights reserved. Design by Simon .