Turistična zveza Slovenije Uradni slovenski turistični informacijski portal

nedelja, 24. avgust 2008

ŠPORTNE PRIREDITVE TER ŽIV-ŽAV
22.8.2008

Petek je minil v znamenju športa, saj se je skozi cel dan odvijalo veliko športnih prireditev. Ena izmed njih je bila tudi tako imenovana Rekreatura 2008 oziroma ekipno kolesarjenje po Sloveniji. Kolesarji so iz Črnomlja prišli v Šentjernej, kjer so organizatorji poskrbeli, da so se športniki dodobra okrepčali za nadaljnjo pot. Kolesarje je pozdravil tudi župan Občine Šentjernej Franc Hudoklin in maskota šentjernejske doline - petelin Jernej. Svojo pot so nadaljevali v Podčetrtek, nato pa še v Žalec in Kranj.

Športni program se je nadaljeval z rokometnim turnirjem veteranov, sledil je nogometni turnir za pokal Občine Šentjernej, košarkarski turnir trojk in prijateljska nogometna tekma med obrtniki Občine Šentjernej in Občine Litija.

Kot vsako leto so tudi letos na Jernejevem poskrbeli za naše najmlajše, saj so jim priredili pravo otroško veselico. Na ŽIV-ŽAV-u so otroke zabavali animatorji, do polnoči pa je bilo organizirano tudi varstvo otrok, tako da so starši lahko brez skrbi uživali na prireditvenem prostoru.

Foto: Marijan, Andrej in Simon Hočevar - MEGAfoto.


Celozaslonski način
 


Copyright © 2008 All rights reserved. Design by Simon .